Home Sollicitatieprocedure
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure bij Groep INTRO

1

Laat van je horen

Enthousiast geworden over een specifieke vacature? Bezorg ons dan je gegevens en laat ons weten waarom je graag deel wil uitmaken van ons team. Staat er geen job tussen die overeenstemt met je voorkeur maar wil je graag op de hoogte blijven, dan kun je ons ook spontaan contacteren.

2

Eerste screening

Wij screenen je CV, motivatiebrief of video op basis van de vereisten van de openstaande vacature. We hechten in het bijzonder belang aan je motivatie.

3

We bellen je op

Heeft jouw sollicitatie onze interesse gewekt, dan is de volgende stap een telefoongesprek waarin je motivatie en een aantal praktische zaken afgetoetst worden.

4

Je komt op gesprek

Als je kandidatuur weerhouden wordt, dan nodigen wij je uit voor een gesprek met de leidinggevenden. We krijgen graag een eerste indruk van wie je bent en welke vaardigheden en talenten je te bieden hebt. Uiteraard beantwoorden we ook graag al jouw vragen.

5

Bijkomende proef

Voor sommige functies wordt er voor de gespreksronde ook een schriftelijke proef voorgeschreven. Het resultaat hiervan wordt met jou besproken.

6

Voorstel

Zijn de gesprekken vlot verlopen? Dan nodigen we je uit voor een laatste gesprek en doen we een voorstel. Hierbij hoort een aantrekkelijk verloningspakket en bijkomende voordelen.

7

Contractondertekening

Wanneer je langs komt om je contract te ondertekenen krijg je meteen een rondleiding op ons hoofdkantoor en maak je kennis met collega's. We geven je alle informatie mee die je nodig hebt om jouw opstart vlot te laten verlopen.

8

Je eerste werkdag

We verwelkomen je op je werkplek en je maakt kennis met je team. Met ons onthaalprogramma voor nieuwe medewerkers zal je je snel thuis voelen. Fijn dat jij onze nieuwe collega bent!

Een job bij Groep INTRO?

Kom ons team versterken!

Vind de job van je leven