Ellen

School G-OAL

Plaats tewerkstelling

Kortrijk

Start bij Groep INTRO

2005

3 belangrijkste karaktereigenschappen

  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Nieuwsgierig

Groep INTRO dat is voor mij elke morgen met zin naar mijn werk gaan!

Ik begeleid jongeren uit duaal leren naar en op een werkplek. Het zoeken naar werkplekken voor jongeren zorgt ervoor dat ik op uiteenlopende werkplaatsen terecht kom: van garages tot een woonzorgcentrum, van een kapsalon tot een magazijn, een winkelketen,… en dit van Wervik tot Ronse en alles in de ruime omgeving. Mijn job als coach is heel afwisselend: contacten met scholen, onderweg naar werkplaatsen, coaching van jongeren op de werkvloer, contacten met ouders en het bijhouden van alle administratie. Het contact met de jongeren en de werkgevers zorgt ervoor dat ik voel wat er leeft in de maatschappij

Waarom ben je trots op je job?
Het geeft mij telkens veel voldoening als je een goeie match kan maken tussen jongere en werkgever. Dit lukt niet altijd op de 1ste werkplek dus blijven we doorgaan tot we die juiste match vinden. Als je jaren later terug bij diezelfde werkgever langs gaat en ziet dat een jongere er nog steeds werkt of van daaruit een opstap kon maken naar een nog betere job dan ben ik oprecht trots.

Wat onderscheidt Groep INTRO van andere werkgevers?
Het feit dat je flexibel kan werken zorgt dat er een goede balans is tussen werk/privé. Wil ik graag overdag aanwezig zijn op een activiteit op de school van mijn kinderen, dan kan ik dit inplannen. Werk ik liever in stilte mijn administratie bij, dan kan ik telewerken. Groep INTRO heeft ook een veelheid aan projecten waarin je kan doorgroeien of veranderen mocht er je een project minder liggen. Ook het feit dat Groep INTRO over heel Vlaanderen en in Brussel werkt zorgt ervoor dat wanneer iemand verhuist, die toch bij ons aan de slag kan blijven maar in een andere regio. En dan mogen we alle leuke collega’s nog niet vergeten!