Stijn

Vrije tijd en justitie

Plaats tewerkstelling

Brussel

Start bij Groep INTRO

2020

3 belangrijkste karaktereigenschappen

  • Flexibel
  • Luisterend
  • Empowerend

Een organisatie waar je kan groeien en leren om je eigen kwaliteiten beter te leren kennen

Ik werk deels met OKAN-jongeren. Hiervoor voorzie ik elke week een activiteit rond toeleiding naar ons vrijetijdsaanbod. Samen met de jongeren trekken we de stad in om hun het grote aanbod te tonen dat Brussel te bieden heeft. We werken aan taal, samenhorigheid met andere jongeren en zelfstandigheid. Daarnaast werk ik voor justitie met cliënten die een misdrijf begaan hebben. Deze deelnemers volgen 20u gedragstraining in groep waar we bekijken hoe het zover is kunnen komen en hoe ze het gedrag in de toekomst kunnen vermijden. We werken rond reflectie, benoemen actiepunten en verwerking.

Waarom heb je voor Groep INTRO gekozen?
Bij Groep INTRO kun je jezelf ontplooien in verschillende domeinen en ontdekken waar je interesses liggen. Je krijgt kansen om te groeien, te ontdekken en te proberen. Er is een open cultuur om te praten en te bekijken wat je loopbaantraject kan zijn. Je werkrooster is zeer flexibel, waardoor je niet in een sleur terecht komt.


Wat is er zo boeiend aan je job?
We werken op maat van de doelgroep, dit geldt zowel voor de cliënt waarvoor je werkt, als voor de groep die je begeleidt. Elke dag heeft een andere invulling. En je hebt veel vrijheid over hoe je je takenpakket invult. Het doel van je taken is helder, duidelijk en meetbaar, maar de weg ernaartoe biedt heel wat mogelijkheden voor eigen inbreng.


Wat onderscheidt Groep INTRO van de andere werkgevers?
Ik ben fan van het plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Ook de uitgebreide vakantieregeling schept mogelijkheden. Daarnaast zijn er voor de medewerkers veel kansen om te groeien binnen de organisatie en je vaardigheden uit te breiden. De interne mobiliteit is groot. Iedereen krijgt de kans om binnen de verschillende domeinen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zo heb je de voordelen van een nieuwe job zonder nieuwe werkgever te moeten zoeken.